Du använder en föråldrad webbläsare, hemsidan kan därmed se lite konstig ut. Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.
Talare

Kristina Palm

Prefekt KTH

Fotograf: Maarit Ströberg

Kristina Palm är prefekt på KTH i Södertälje och ansvarar för den stora expansion som KTH nu gör i samarbete med AstraZeneca, Scania, Södertälje kommun och Acturum.

Hon blev tilldelad Södertälje kommuns utmärkelse S:ta Ragnhildmedaljen den 6 juni i år för sitt arbete på KTH som bidragit till en stark framtidstro i Södertälje.

Parallellt med sitt arbete på KTH arbetar Kristina som forskare på Karolinska Institutet med frågor som rör det hållbara arbetet. Dessutom undervisar Kristina i såväl grundutbildning, forskarutbildning som i uppdragsutbildning på KTH och Karolinska Institutet i  ämnen som ledarskap, arbetsgruppers psykologi, konflikthantering, organisationsförändring och engagemang och stress i arbetet


cheap prom dresses, cartier love bracelet replica uk, Christian Louboutin Replica, christian louboutin replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica