Du använder en föråldrad webbläsare, hemsidan kan därmed se lite konstig ut. Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.
Talare

Anders Hugnell

Partner och seniorkonsult Implement & styrelseledamot Lean Forum

Anders Hugnell

Anders Hugnell är vice ordförande i Lean Forum ansvarig för Lean Forum-konferensen och sedan fem år knuten till Implement Consulting Group i Stockholm. Han är en av pionjärerna inom lean i Sverige då han som industridoktorand redan på 80-talet kom att upptäcka Toyota Production System under sin tid på Scania i Södertälje. Anders är också initiativtagare till KTH Leancentrum i Södertälje.

Anders Hugnell valdes in i styrelsen hösten 2014 men har tidigare suttit i styrgruppen för Lean Forum-konferensen, en grupp som han nu är ordförande för. Han är engagerad i ett visionsarbete för lean som förhållningssätt och menar att målet är att integrera lean i organisationer på samma sätt som miljö och hållbarhetsarbetet blivit en naturlig del idag.


cheap prom dresses, cartier love bracelet replica uk, Christian Louboutin Replica, christian louboutin replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica